Valitse Sinulle Sopivin Hipkon Sali, 100% Ilmaiselle Lasten (7-10v.) Taekwondon Peruskurssille

Helsinki

Kontula

Kontulantie 12
00940 Helsinki

Kontula Taekwondo Peruskurssi ››

Metsälä

Tinasepäntie 36,
00620 Helsinki

TÄYNNÄ

Vuosaari

Merirastilankuja 2 (Merirastilan ostoskeskus)
00980 Helsinki

Vuosaari Taekwondo Peruskurssi ››

Espoo

Leppävaara

Kalkkipellontie 6,
02650 Espoo

Leppävaara Peruskurssi ››

Olarinluoma

Luomannotko 4,
02200 Espoo

TÄYNNÄ

Mitä Hipkon Lasten Taekwondo on?

Hipkon kehittämä lasten ja nuorten taekwondo -opetusohjelma rakentuu selkeille vyötekniikoille, monipuoliselle tuntiohjelmalle ja innostaville harjoitusmenetelmille.

Ammattitaitoisten opettajiemme ohjauksessa on turvallista oppia itsepuolustusta, kamppailua ja henkisiä ominaisuuksia, kuten käytöstapoja sekä toisten että itsensä kunnioittamista, jota lasten ja nuorten taekwondo runsain mitoin tarjoaa.

Innostuneet opettajamme huomioivat jokaisen oppilaan henkilökohtaisesti.

 

Fyysinen, taidollinen ja henkinen oppiminen

Lapset ja nuoret oppivat perinteisten taekwondolle ominaisten lyöntien, torjuntojen, potkujen ja liikesarjojen lisäksi toimivia itsepuolustustekniikoita maassa ja pystyssä, nyrkkeilylyöntejä ja monenlaista kamppailua kuten taekwondo-ottelua.

Vauhdikkaita potkuja ja liikeyhdistelmiä harjoitellaan joko ilmaan tai pehmustettuihin potkutyynyihin. Taitojen ja hallinnan kasvaessa niitä tehdään pariharjoitteluna turvallisesti suojien kanssa.

Parin kanssa harjoitellaan lasten ja nuorten harjoitteluun sopivia hallintaotteita, kaatoja, heittoja ja irtautumisia.

Hauskat lämmittelyt, pelit, leikit ja kisailut parantavat monipuolisesti kuntoa ja tärkeitä liikunnallisia ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa, kestävyyttä, nopeutta ja voimaa.

Treeneihin kuuluu myös tehokkaat venyttely- ja lihaskunto-osuudet. Harjoitukset alkavat ja päättyvät lyhyellä rauhoittumisella.

 

Hyvät käytöstavat ohjaavat arvomaailman kehittymistä

Hyvät käytöstavat, toisten huomioon ottaminen ja kunnioittaminen ovat olennainen osa lasten ja nuorten taekwondoa.

On todistettu, että taekwondolle ominainen järjestelmällinen ja säännöllinen harjoittelu parantaa lasten ja nuorten keskittymiskykyä, kärsivällisyyttä ja itseluottamusta, mikä vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi koulumenestykseen ja vähentää sekä kiusaamisen kohteeksi joutumista että häiriökäyttäytymistä.

Pidämme opetuksessa huolen, että taekwondoa käytetään aina hyvässä hengessä – salin ulkopuolella taitoja saa käyttää ainoastaan todellisessa itsepuolustustilanteessa.

Lapset ja nuoret oppivat itsepuolustuksen VSS-taidon eli Välttämään, Selvittämään ja Selviytymään uhkaavista tilanteista.

HIPKO

Sähköposti: [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.