Aloita NYT – se on helppoa!

Ilmoittaudu alkeiskurssille ja nauti 14 päivän tyytyväisyystakuusta. Täysin riskitöntä kokeilla uutta harrastusta. Liity mukaan, et tule katumaan päätöstä.

Tämä kurssi on juuri alkanut tai se on jo täynnä

🥋 Ennakkoilmoittaudu seuraaville kursseille jättämällä sähköpostiosoitteesi.

🥋 Saat ensimmäisenä tiedon alkavista kursseista ja näin pääset myös toimimaan ensimmäisten joukossa.

🥋 Tämä ei vielä sido sinua mihinkään, eikä tässä ole mitään koiraa haudattuna. Varmistat vain paikkasi helpommin seuraaville kursseille.

Ennakkoilmoittaudu Tästä

Saat tiedon seuraavista kursseista ensimmäisenä

 • Paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti!
 • Ei koiraa haudattuna tai mitään piilokuluja

Kenelle Tämä On?

   Aikuiselle, joka on kiinnostunut trenaamaan Practical Hapkidoa tai muuten kiinnostunut kamppailulajeista

  Aikuisille, jotka eivät ole tällä hetkellä Hipkon jäseniä

  Hyville tyypeille, jotka osallistuvat tunneille ja ottavat treenaamisen tosissaan (mutta ei vakavasti)!

 

Kenelle Tämä Ei Ole?

Ei renkaanpotkijoille! Älä vie muilta näitä rajoitettuja paikkoja, jos meinaat ilmaantua paikalle vain kerran tai pari!

Tai jos olet jo osallistunut Hipkon ilmaisille kursseille.

X Ei TarjousHaukoille! Ole aidosti kiinnostunut Practical Hapkidosta tai kamppailulajeista, äläkä vain juokse hyvän tarjouksen perässä.

X Emme halua Hipko Perheeseen "tappelijoita"! Hyvät käytöstavat ja kunniotus treenikaveria, salia ja opettajaa kohtaa ovat minimi mitä vaadimme omaksumaan. Muussa tapauksessa kehotamme etsimään toisen treenipaikan.

Onkohan tämä alkeiskurssi minulle?

Et tarvitse aiempaa kokemusta treenaamisesta ja voit tulla tunneille juuri sen kuntoisena, kun nyt olet. Et siis tarvitse kuukausien kuntokuuria ennen aloitusta. Kunto kyllä kasvaa siinä sivussa.

Et myöskään tarvitse mitään varusteita. Verkkarit/ shortsit ja t-paita riittää.

Tiedämme, että aloittaminen on usein se haastavin askel (ja kunhan on päässyt vauhtiin, niin asiat rullaavat omalla painollaan).

Siksi olemme tehneet aloittamisestasi mahdollisimman helppoa.

Mitä Practical Hapkido on?

Practical Hapkido tähtää vankan itsepuolustustaidon kehittämiseen. Ohjelman kehittäjien mukaan sellaisen saavuttaakseen tulee harjoittelun sisältää huomattavan paljon kamppailullista harjoittelua. Laadukas harjoittelu syntyy kurinalaisuudesta, tarkasta tekniikoiden harjoittelusta ja soveltavista harjoitteista, joissa jalostetaan tekniikat toimimaan erillaisissa kamppailu- ja itsepuolustustilanteissa.

 

Lajin kehittäjät ja Practical Hapkidon synty

Lajin ovat kehittäneet Anssi Lehtinen ja Ilkka Koivu. He ovat aloittaneet kamppailulajien harjoittelun 1980-luvulla ja molemmilla on 4. dan musta vyö sekä Taekwondossa että Hapkidossa. Molemmat ovat sekä työskennelleet turvallisuusalalla että opettaneet itsepuolustusta ja kamppailua jo kymmeniä vuosia. Molemmilla oli vahva näkemys luoda oma, vahva, kamppailullinen Hapkido-tyyli. Kehitystyö käynnistyi suurella innolla 2000-luvun alussa ja tyylin kehittyessä se on samalla siirtynyt osaksi opettajien omaa tuntityöskentelyä sekä oppilaidemme osaamista jo varsin pitkään.

 

Tekniikkaa kamppailun eri etäisyyksisltä

Practical Hapkido sisältää tekniikoita ja harjoitteita eri etäisyydet ja tilanteet huomioiden. Näkemys todennäköisistä tilanteista on kehittynyt ohjaajien kymmenien vuosien käytännön työkokemuksista erilaisissa konfliktitilanteissa. Tekniikoiden määrä on monipuolisuudesta huolimatta pidetty tietoisesti kohtuullisena, jotta toistoille ja erilaisille kamppailullisille harjoitusmenetelmille olisi reilusti aikaa ja tilaa.

 

Practical Hapkidon tekniikat

Tekniikoiden osalta Practical Hapkido sisältää lyöntejä, potkuja, kaatumistekniikkaa, hallintaotteita pystyssä ja maassa, kuristuksia, pyyhkäisyjä, heittoja, puolustautumisen tavanomaisimpia aseita vastaan ja runsaasti kamppailullista harjoittelua niin pystyssä, kuin maassakin.

 

Kontaktiharjoittelua

Harjoitteluun kuuluu kamppaileminen kovallakin kontaktilla. Syitä tähän on lukuisia. Koviin kontakteihin kamppailutilanteissa tottunut harrastaja pärjää paremmin konfliktitilanteessa, kuin kontaktiin tottumaton. Jos halutaan pärjätä konfliktitilanteessa, tulee harjoittelun vastata sellaista mahdollisimman tarkasti. Kovia iskuja antanut ja ottanut harrastaja ei pelästy päälle
karkaajaa. Kontaktiin totutaan vähitellen, joten kovat kontaktit tai kova kamppailu eivät kuulu ensimmäisille vyöasteille.

 

Harjoittelu alkaa perusteista

Harjoittelun alkutaival on kamppailun aakkosten opiskelua eli liikkumista pystyssä ja maassa, kaatumisia ylösnousuineen, lyöntien, potkujen, alasvientien ja hallintaotteiden perusteiden opettelua. Perustekniikoiden vahvan osaamisen päälle rakennetaan soveltava harjoittelu.

 

Salietiketti

Salikuri ja säännöstö luonnollisesti opetellaan heti ensimmäisissä harjoituksissa. Salikuri ja kunnioitus ovat tärkeässä roolissa. Niiden avulla harjoittelu on turvallista ja vastuullista.

Harjoittelu on luonteeltaan ryhdikästä ja intensiivistä. Kumarruksin osoitetaan kunnioitusta muille harjoittelijoille ja opettajille. Kumartava harjoittelija kertoo kumarruksensa kautta, että hänen kanssaan on turvallista harjoitella, hän on omaksunut lajin säännöt eikä tuota häpeää kamppailulajeille, harjoittelukavereilleen tai opettajille.

Salimme sijaitsee Metsälässä Helsingissä

Osoite: Tinasepäntie 36, 00620 Helsinki

(Käpylän juna-aseman lähellä)

Miten perille?
Metsälän salille pääsee Helsingin keskustasta parhaiten bussilla ja junalla. I-junalla pääsee Käpylän asemalle, josta on 4-8 min kävelymatka salille. Junamatka Helsingin keskustasta kestää alle 10 minuuttia. HSL:n bussilinjoista esimerkiksi numerot 56, 62, 64, 66A, 70V, 72, 611, 612, 613 ja 650 ajavat salin läheisyyteen. Bussimatka keskustasta kestää vain n. 15 minuuttia. Bussipysäkiltä on 2-5 minuutin kävelymatka salille.

Parkkitilaa löytyy runsaasti salin omalta pihalta tai kadun varrelta.

 

Mitä sinun tulee tietää ennen tuntia?

 • Kurssimaksu on jäsenyys, joka sisältää harjoitteluoikeuden 4 viikon alkeiskurssille.
 • 14 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu – Uskomme vahvasti valmennustemme laatuun, ja siksi tarjoamme 14 päivän rahat takaisin -takuun alkeiskurssin aloituksesta, jos et ole tyytyväinen hankintaasi. Alkeiskurssin aloittaminen on näin ollen sinulle täysin riskitöntä.
 • Alkeiskurssin jäsenyys muuttuu automaattisesti perussopimuksen mukaiseksi jäsenyydeksi, ellei sitä peruuteta kirjallisesti osoitteeseen [email protected] alkeiskurssin neljännen viikon loppuun mennessä. Tämä koskee kaikkia jäseniämme, iästä ja kokoonpanosta riippumatta. Voit katsoa voimassa olevan hinnaston täältä.

HIPKO ON TUTTU MM. NÄISTÄ MEDIOISTA

Myös tutut kasvot luottavat Hipkon palveluihin

Mikä Hipko?

Timo Räkköläinen

On Hipkon perustaja, pääopettaja ja toimitusjohtaja

 • 6 dan musta vyö (ITA Taekwondo)
 • 5 dan musta vyö (Kukkiwon TKD)
 • 4 dan musta vyö (Sinmoo Hapkido)
 • 2 dan musta vyö (Combat Hapkido)
 • 2 asteen musta vyö (Brasilian Jiu-Jitsu)
 • Master Instructor sertifiointi (ITA)
 •  IKSA Kettlebell Fitness Instructor Course (level 2)
 • Performance Trainer (Väinö Lestelä)
 • Personal Trainer (Trainer4You)
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
 • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)...
Hipko on jo yli 20 vuoden ajan tarjonnut laadukasta itsepuolustus-, kamppailu- ja kuntoiluopetusta kaiken ikäisille. Me huolehdimme, että pääset treenaamaan kunnioittavassa, rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä.
Pääset treenaamaan Hipkon viidellä omalla salilla, jotka sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa.
Olemme Suomen suurin kamppailu- ja itsepuolustuskoulu (Hipkossa harjoittelee yli 1500 oppilasta).

100% SUOJATTU JA TURVALLINEN MAKSU

Voit maksaa tutulla ja turvallisella tavalla omassa verkkopankissasi, jos tilaat laskun sähköpostiisi.

Voit maksaa myös credit- electron- tai debitkortilla.

Meillä käy myös kaikki yleisimmät liikuntaedut.

Haluamme muistuttaa, että kurssimaksun suorittaminen on sitova toimenpide, joka velvoittaa sinua maksamaan kurssin hintaan liittyvät maksut.

Kun ilmoittaudut kurssille ja suoritat maksun, hyväksyt samalla maksuun liittyvät ehdot.

Kurssimaksun maksaminen on tärkeää, jotta voimme tarjota sinulle laadukkaan opetuksen ja varmistaa kurssin järjestämisen. Siksi emme voi palauttaa maksua, ellei peruutus tapahdu ajoissa ja ehtojen mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää kurssimaksuun liittyen, voit ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kiitos ymmärryksestäsi kurssimaksujen sitovuuden suhteen. Toivomme, että kurssi täyttää odotuksesi ja saat siitä paljon hyötyä ja iloa!

Jäikö vielä kysyttävää? Vastaamme mielellämme :)

Soita: 050 590 3905 (ma-pe 12.30-15.30) • Sähköposti: [email protected]

Close

75% Jo Valmista

Täytä vielä alle tietosi ja olet valmis.

Tietosi Ovat 100% Turvassa!