Tämä kurssi on juuri alkanut tai se on jo täynnä

🥋 Ennakkoilmoittaudu seuraaville kursseille jättämällä sähköpostiosoitteesi.

🥋 Saat ensimmäisenä tiedon alkavista kursseista ja näin pääset myös toimimaan ensimmäisten joukossa.

🥋 Tämä ei vielä sido sinua mihinkään, eikä tässä ole mitään koiraa haudattuna. Varmistat vain paikkasi helpommin seuraaville kursseille.

Ennakkoilmoittaudu Tästä

Saat tiedon seuraavista kursseista ensimmäisenä

Aloita NYT – se on helppoa!

Ilmoittaudu alkeiskurssille ja nauti 14 päivän tyytyväisyystakuusta. Täysin riskitöntä kokeilla uutta harrastusta. Liity mukaan, et tule katumaan päätöstä.

Meillä on myös 14-päivän tyytyväisyystakuu. Jos et jostain syystä koe lajiasi omaksi, voit peruuttaa ilmoittautumisesi ensimmäisen kahden viikon aikana.

Jäsenyys jatkuu kurssin jälkeen automaattisesti, ellet peruuta jäsenyyttäsi ennen kurssin päätöstä. Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa kirjallisesti sähköpostitse [email protected]. Tämä on ainoa tapa perua kurssi/jäsenyys.

Kurssin käytyäsi jäsenyytesi sisältää myös muut kunto- ja kamppailutunnit! Voit käydä myös muilla Hipkon saleilla samalla jäsenyydellä. Tätä et halua missata!

Kenelle Tämä On?

   Perhe Taekwondo -tunnilla lapset (yli 7 v.) ja aikuiset harjoittelevat yhdessä. Mikäli siis olette kiinnostuneet Taekwondosta tai muuten kamppailulajeista, niin tämä on teille.

  Teille, jos ette ole tällä hetkellä Hipkon jäseniä

  Hyville tyypeille, jotka osallistuvat tunneille ja ottavat treenaamisen tosissaan (mutta ei vakavasti)!

 

Kenelle Tämä Ei Ole?

X Ei TarjousHaukoille! Ole aidosti kiinnostunut Taekwondosta tai kamppailulajeista, äläkä vain juokse hyvän tarjouksen perässä.

X Mikäli aikuinen haluaa treenata vain muiden aikuisten kanssa tai lapsi haluaa treenata ilman aikuista, niin meillä on tunnit niihin erikseen. Kysy: [email protected]

X Emme halua Hipko Perheeseen "tappelijoita"! Hyvät käytöstavat ja kunniotus treenikaveria, salia ja opettajaa kohtaa ovat minimi mitä vaadimme omaksumaan. Muussa tapauksessa kehotamme etsimään toisen treenipaikan.

Salimme sijaitsee Vuosaaressa Helsingissä

Osoite: Merirastilankuja 2, 00980 Helsinki (Merirastilan ostoskeskus)

Vuosaaren salille pääset helposti metrolla. Rastilan asemalta on vain parin minuutin kävelymatka salille. Salin osoite on Merirastilankuja 2. Ostarin parkkipaikoilla on reilusti parkkitilaa.

Mitä tulee tietää ennen kurssia?

 • Kurssimaksu on jäsenyys, joka sisältää harjoitteluoikeuden 4 viikon alkeiskurssille.
 • 14 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu – Uskomme vahvasti valmennustemme laatuun, ja siksi tarjoamme 14 päivän rahat takaisin -takuun alkeiskurssin aloituksesta, jos et ole tyytyväinen hankintaasi. Alkeiskurssin aloittaminen on näin ollen sinulle täysin riskitöntä.
 • Alkeiskurssin jäsenyys muuttuu automaattisesti perussopimuksen mukaiseksi jäsenyydeksi, ellei sitä peruuteta kirjallisesti osoitteeseen [email protected] alkeiskurssin neljännen viikon loppuun mennessä. Tämä koskee kaikkia jäseniämme, iästä ja kokoonpanosta riippumatta. Voit katsoa voimassa olevan hinnaston täältä.

14 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu

Hipko tarjoaa 100 % tyytyväisyystakuun.
Jos et vakuutu 2 viikossa – saat rahasi takaisin.

HIPKO ON TUTTU MM. NÄISTÄ MEDIOISTA

Myös tutut kasvot luottavat Hipkon palveluihin

Mitä Hipkon Perhe Taekwondo on?

Perhe Taekwondo – yhdessä harjoittelua ja liikuntataitojen oppimista

Perhe Taekwondo -tunnilla lapset (yli 7 v.) ja aikuiset harjoittelevat yhdessä. Tunneilla on hauskaa sekä koetaan runsain mitoin yhdessäharjoittelun ja oppimisen iloa. Perhe Taekwondolla Hipko tarjoaa perheille mahdollisuuden erilaiseen yhdessäoloon.

Perhe Taekwondon fyysinen, taidollinen ja henkinen oppiminen

Lapsi-aikuinen -pari oppii perinteisten taekwondolle ominaisten lyöntien, torjuntojen, potkujen ja liikesarjojen lisäksi toimivia itsepuolustustekniikoita maassa ja pystyssä, sekä monenlaista kamppailua kuten taekwondo-ottelua.

Potkuja ja liikeyhdistelmiä harjoitellaan joko ilmaan tai pehmustettuihin potkutyynyihin eli pistareihin. Taitojen ja hallinnan kasvaessa niitä tehdään pariharjoitteluna turvallisesti suojien kanssa. Parin kanssa harjoitellaan lasten ja nuorten harjoitteluun sopivia hallintaotteita, kaatoja, heittoja ja irtautumisia.

Erilaiset lämmittelyt, pelailut, leikit ja kisailut parantavat monipuolisesti kuntoa ja tärkeitä liikunnallisia ominaisuuksia, kutenliikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa, kestävyyttä, nopeutta ja voimaa.

Perhe Taekwondon treeneihin kuuluuvat myös tehokkaat venyttely- ja lihaskunto-osuudet. Harjoitukset alkavat ja päättyvät lyhyellä rauhoittumisella.

Taekwondon vaatimat hyvät käytöstavat ohjaavat arvomaailman kehittymistä

Hyvät käytöstavat, toisten huomioon ottaminen ja kunnioittaminen ovat olennainen osa Perhe Taekwondoa.

Taekwondolle ominainen kurinalainen ja säännöllinen harjoittelu todistetusti parantaa lasten ja nuorten keskittymiskykyä, kärsivällisyyttä ja itseluottamusta, mikä vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi koulumenestykseen ja vähentää sekä kiusaamisen kohteeksi joutumista että häiriökäyttäytymistä.

Opetuksessa pidämme aina huolta siitä, että taekwondoa käytetään vain ja ainoastaan hyvässä hengessä. Salin ulkopuolella taekwondo-taitoja saa käyttää ainoastaan todellisessa itsepuolustustilanteessa. Hipkossa lapset ja nuoret oppivat itsepuolustuksen VSS-taidon eli Välttämään, Selvittämään ja Selviytymään uhkaavista tilanteista.

Vyökokeet kannustavat ja tukevat oppimista

Myös vyökokeet ovat osa harjoittelua, joissa voidaan yhdessä kokea jännittäviäkin hetkiä. Jos sinulla on aikuisiällä herännyt kiinnostus itämaisia lajeja kohtaan tai olet joskus aikaisemmin harjoitellut niitä, nyt on mainio tilaisuus palata lajien pariin. Ja mikä parasta; luonnollisella tavalla yhdessä lapsen kanssa.

Me opettajat haluamme toivottaa kaikki perheet tervetulleiksi harjoituksiin!

Mikä Hipko?

Timo Räkköläinen

On Hipkon perustaja, pääopettaja ja toimitusjohtaja

 • 6 dan musta vyö (ITA Taekwondo)
 • 5 dan musta vyö (Kukkiwon TKD)
 • 4 dan musta vyö (Sinmoo Hapkido)
 • 2 dan musta vyö (Combat Hapkido)
 • 2 asteen musta vyö (Brasilian Jiu-Jitsu)
 • Master Instructor sertifiointi (ITA)
 •  IKSA Kettlebell Fitness Instructor Course (level 2)
 • Performance Trainer (Väinö Lestelä)
 • Personal Trainer (Trainer4You)
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
 • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)...
Hipko on jo yli 20 vuoden ajan tarjonnut laadukasta itsepuolustus-, kamppailu- ja kuntoiluopetusta kaiken ikäisille. Me huolehdimme, että pääset treenaamaan kunnioittavassa, rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä.
Pääset treenaamaan Hipkon viidellä omalla salilla, jotka sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa.
Olemme Suomen suurin kamppailu- ja itsepuolustuskoulu (Hipkossa harjoittelee yli 1500 oppilasta).

100% SUOJATTU JA TURVALLINEN MAKSU

Voit maksaa tutulla ja turvallisella tavalla omassa verkkopankissasi, jos tilaat laskun sähköpostiisi.

Voit maksaa myös credit- electron- tai debitkortilla.

Meillä käy myös kaikki yleisimmät liikuntaedut.

Haluamme muistuttaa, että kurssimaksun suorittaminen on sitova toimenpide, joka velvoittaa sinua maksamaan kurssin hintaan liittyvät maksut.

Kun ilmoittaudut kurssille ja suoritat maksun, hyväksyt samalla maksuun liittyvät ehdot.

Kurssimaksun maksaminen on tärkeää, jotta voimme tarjota sinulle laadukkaan opetuksen ja varmistaa kurssin järjestämisen. Siksi emme voi palauttaa maksua, ellei peruutus tapahdu ajoissa ja ehtojen mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää kurssimaksuun liittyen, voit ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kiitos ymmärryksestäsi kurssimaksujen sitovuuden suhteen. Toivomme, että kurssi täyttää odotuksesi ja saat siitä paljon hyötyä ja iloa!

Jäikö vielä kysyttävää? Vastaamme mielellämme :)

Soita: 050 590 3905 (ma-pe 12.30-15.30) • Sähköposti: [email protected]

Close

75% Jo Valmista

Täytä vielä alle tietosi ja olet valmis.

Tietosi Ovat 100% Turvassa!