Aloita NYT – se on helppoa!

Ilmoittaudu alkeiskurssille ja nauti 14 päivän tyytyväisyystakuusta. Täysin riskitöntä kokeilla uutta harrastusta. Liity mukaan, et tule katumaan päätöstä.

Tämä kurssi on juuri alkanut tai se on jo täynnä

🥋 Ennakkoilmoittaudu seuraaville kursseille jättämällä sähköpostiosoitteesi.

🥋 Saat ensimmäisenä tiedon alkavista kursseista ja näin pääset myös toimimaan ensimmäisten joukossa.

🥋 Tämä ei vielä sido sinua mihinkään, eikä tässä ole mitään koiraa haudattuna. Varmistat vain paikkasi helpommin seuraaville kursseille.

Ennakkoilmoittaudu Tästä

Saat tiedon seuraavista kursseista ensimmäisenä

 

 • Paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti!
 • Ei koiraa haudattuna tai mitään ylimääräisiä piilokuluja 

Kenelle Tämä On?

   Perhe Jiu-Jitsu -tunnilla lapset (yli 7 v.) ja aikuiset harjoittelevat yhdessä. Mikäli siis olette kiinnostuneet BJJ:sta tai muuten kamppailulajeista, niin tämä on teille.

  Teille, jos ette ole tällä hetkellä Hipkon jäseniä

  Hyville tyypeille, jotka osallistuvat tunneille ja ottavat treenaamisen tosissaan (mutta ei vakavasti)!

 

Kenelle Tämä Ei Ole?

 Ei renkaanpotkijoille! Älä vie muilta näitä rajoitettuja paikkoja, jos meinaat ilmaantua paikalle vain kerran tai pari!

X Ei TarjousHaukoille! Ole aidosti kiinnostunut potkunyrkkeilystä tai kamppailulajeista, äläkä vain juokse hyvän tarjouksen perässä.

X Emme halua Hipko Perheeseen "tappelijoita"! Hyvät käytöstavat ja kunniotus treenikaveria, salia ja opettajaa kohtaa ovat minimi mitä vaadimme omaksumaan. Muussa tapauksessa kehotamme etsimään toisen treenipaikan.

 

Perhe BJJ Metsälä Alkeiskurssi

Osoite: Tinasepäntie 36, 00620 Helsinki

(Käpylän juna-aseman lähellä)

Miten perille?
Metsälän salille pääsee Helsingin keskustasta parhaiten bussilla ja junalla. I-junalla pääsee Käpylän asemalle, josta on 4-8 min kävelymatka salille. Junamatka Helsingin keskustasta kestää alle 10 minuuttia. HSL:n bussilinjoista esimerkiksi numerot 56, 62, 64, 66A, 70V, 72, 611, 612, 613 ja 650 ajavat salin läheisyyteen. Bussimatka keskustasta kestää vain n. 15 minuuttia. Bussipysäkiltä on 2-5 minuutin kävelymatka salille.

Parkkitilaa löytyy runsaasti salin omalta pihalta tai kadun varrelta.

 

Mitä tulee tietää ennen kurssia?

 • Kurssimaksu on jäsenyys, joka sisältää harjoitteluoikeuden 4 viikon alkeiskurssille.
 • 14 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu – Uskomme vahvasti valmennustemme laatuun, ja siksi tarjoamme 14 päivän rahat takaisin -takuun alkeiskurssin aloituksesta, jos et ole tyytyväinen hankintaasi. Alkeiskurssin aloittaminen on näin ollen sinulle täysin riskitöntä.
 • Alkeiskurssin jäsenyys muuttuu automaattisesti perussopimuksen mukaiseksi jäsenyydeksi, ellei sitä peruuteta kirjallisesti osoitteeseen [email protected] alkeiskurssin neljännen viikon loppuun mennessä. Tämä koskee kaikkia jäseniämme, iästä ja kokoonpanosta riippumatta. Voit katsoa voimassa olevan hinnaston täältä.

14 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu

Hipko tarjoaa 100 % tyytyväisyystakuun.
Jos et vakuutu 2 viikossa – saat rahasi takaisin.

HIPKO ON TUTTU MM. NÄISTÄ MEDIOISTA

Myös tutut kasvot luottavat Hipkon palveluihin

Mitä Hipkon Perhe Jiu-Jitsu on?

Perhe Jiujitsu – yhdessä harjoittelua ja liikuntataitojen oppimista

Perhe Jiujitsu -tunnilla lapset (yli 7 v.) ja aikuiset harjoittelevat yhdessä. Tunneilla on hauskaa sekä koetaan runsain mitoin yhdessäharjoittelun ja oppimisen iloa. Perhe Jiujitsulla Hipko tarjoaa perheille mahdollisuuden erilaiseen yhdessäoloon.

 

Perhe Jiujitsun fyysinen, taidollinen ja henkinen oppiminen

Lapsi-aikuinen -pari oppii  Jiujitsulle ominaisia toimivia itsepuolustustekniikoita maassa ja pystyssä. Parin kanssa harjoitellaan lasten ja nuorten harjoitteluun sopivia hallintaotteita, kaatoja, heittoja ja irtautumisia.

Erilaiset lämmittelyt, pelailut, leikit ja kisailut parantavat monipuolisesti kuntoa ja tärkeitä liikunnallisia ominaisuuksia, kutenliikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa, kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Perhe Jiujitsu treeneihin kuuluuvat myös tehokkaat venyttely- ja lihaskunto-osuudet. Harjoitukset alkavat ja päättyvät lyhyellä rauhoittumisella.

 

Kamppailua, itsepuolustusta ja hyvä kunto

Perhe Jiujitsun parissa lapsi ja aikuinen oppii puolustamaan itseään, saa hyvän fyysisen kunnon, tutustuu uusiin kavereihin ja oppii elämässä tärkeitä sosiaalisia taitoja. Brasilian jiu-jitsussa kamppailu viedään maahan. Harjoituksissa opit sidontoja, nivellukkoja, kuristuksia, pyyhkäisyjä maassa ja pystyssä sekä jonkin verran kaatoja ja heittoja. Potkut ja lyönnit eivät kuulu BJJ:n urheiluversioon, mutta ne ovat osa BJJ:n itsepuolustusohjelmaa. Huomaat oman kehityksesi lyhyessä ajassa. Oikeiden tekniikoiden ja yhdistelmien käyttäminen sekä nopeiden ratkaisujen tekeminen oikeaan aikaan ja oikeassa tilanteessa vaativat mielen ja kehon saumatonta yhteistyötä.

 

Jiujitsun vaatimat hyvät käytöstavat ohjaavat arvomaailman kehittymistä

Hyvät käytöstavat, toisten huomioon ottaminen ja kunnioittaminen ovat olennainen osa Perhe Jiujitsua. Jiujitsulle ominainen kurinalainen ja säännöllinen harjoittelu todistetusti parantaa lasten ja nuorten keskittymiskykyä, kärsivällisyyttä ja itseluottamusta, mikä vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi koulumenestykseen ja vähentää sekä kiusaamisen kohteeksi joutumista että häiriökäyttäytymistä.

Opetuksessa pidämme aina huolta siitä, että Jiujitsua käytetään vain ja ainoastaan hyvässä hengessä. Salin ulkopuolella Jiujitsu-taitoja saa käyttää ainoastaan todellisessa itsepuolustustilanteessa. Hipkossa lapset ja nuoret oppivat itsepuolustuksen VSS-taidon eli Välttämään, Selvittämään ja Selviytymään uhkaavista tilanteista.

 

Hipko on koko perheen koulu!

Hipkon 2001 kehittämä Taapero Taekwondo -ohjelma on toiminut innoittajana ja edelläkävijänä pienten lasten ja perheiden kamppailu- ja itsepuolustusohjelmien kehittämisessä. Taapero Taekwondosta tuli huippusuosittua ja siitä on julkaistu useita artikkeleita. Taapero Taekwondosta saadun kokemuksen pohjalta kehittyivät myöhemmin Hipkon Perhe Taekwondo, Tiikeri Taekwondo, Tiikeri Jiujitsu, Taapero Jiujitsu ja Perhe Jiujitsu. Hipko on tarjonnut alusta asti palveuita perheen pienimmille, perheille ja aikuisille. Syystäkin Hipkoa voi sanoa koko perheen kamppailu – ja itsepuolustuskouluksi.

Mikä Hipko?

Timo Räkköläinen

On Hipkon perustaja, pääopettaja ja toimitusjohtaja

 • 6 dan musta vyö (ITA Taekwondo)
 • 5 dan musta vyö (Kukkiwon TKD)
 • 4 dan musta vyö (Sinmoo Hapkido)
 • 2 dan musta vyö (Combat Hapkido)
 • 2 asteen musta vyö (Brasilian Jiu-Jitsu)
 • Master Instructor sertifiointi (ITA)
 •  IKSA Kettlebell Fitness Instructor Course (level 2)
 • Performance Trainer (Väinö Lestelä)
 • Personal Trainer (Trainer4You)
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
 • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)...
Hipko on jo yli 20 vuoden ajan tarjonnut laadukasta itsepuolustus-, kamppailu- ja kuntoiluopetusta kaiken ikäisille. Me huolehdimme, että pääset treenaamaan kunnioittavassa, rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä.
Pääset treenaamaan Hipkon viidellä omalla salilla, jotka sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa.
Olemme Suomen suurin kamppailu- ja itsepuolustuskoulu (Hipkossa harjoittelee yli 1500 oppilasta).

100% SUOJATTU JA TURVALLINEN MAKSU

Voit maksaa tutulla ja turvallisella tavalla omassa verkkopankissasi, jos tilaat laskun sähköpostiisi.

Voit maksaa myös credit- electron- tai debitkortilla.

Meillä käy myös kaikki yleisimmät liikuntaedut.

Haluamme muistuttaa, että kurssimaksun suorittaminen on sitova toimenpide, joka velvoittaa sinua maksamaan kurssin hintaan liittyvät maksut.

Kun ilmoittaudut kurssille ja suoritat maksun, hyväksyt samalla maksuun liittyvät ehdot.

Kurssimaksun maksaminen on tärkeää, jotta voimme tarjota sinulle laadukkaan opetuksen ja varmistaa kurssin järjestämisen. Siksi emme voi palauttaa maksua, ellei peruutus tapahdu ajoissa ja ehtojen mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää kurssimaksuun liittyen, voit ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kiitos ymmärryksestäsi kurssimaksujen sitovuuden suhteen. Toivomme, että kurssi täyttää odotuksesi ja saat siitä paljon hyötyä ja iloa!

Jäikö vielä kysyttävää? Vastaamme mielellämme :)

Soita: 050 590 3905 (ma-pe 12.30-15.30) • Sähköposti: [email protected]

Close

75% Jo Valmista

Täytä vielä alle tietosi ja olet valmis.

Tietosi Ovat 100% Turvassa!