Hipkon ilmaiset alkeiskurssit alkavat 30.5. - 5.6.2022

KURSSIT:

🥋Aikuiset

🥋Lapset, Nuoret ja Tiikerit (5-17v.)

🥋Perheet: Aikuinen Ja Lapsi (3v. +)

🥊 Ilmaisia kursseja viidellä (5) eri salilla, Helsinki & Espoo

🥋Alkeiskurssille riittää tavalliset sisäliikuntavaatteet (ei varuste investointeja)

🥊 Ei mitään koiraa haudattuna, eikä mitään piilokuluja

🥋 Emme pitkästytä millään myyntipuheilla

🥊 Kesto kolme (3) viikkoa

92,5% Suosittelee Hipkoa Ystävälleen

Kyselytutkimuksessa 92,5% on jo suositellut Hipkoa - tai ERITTÄIN todennäköisesti suosittelee - ystävälleen.

Vastanneita: 180 ensikertalaista Hipkolla

Mille ilmaiselle kurssille haluat osallistua?

Valitse alta oletko osallistumassa AIKUISTEN / LASTEN / NUORTEN / PIENTEN LASTEN tai PERHEIDEN kurssille.

5 - 17 VUOTIAAT

 

Lajeina mm. Taekwondo, BJJ ja MMA (Nuorten Vapaaottelu).

KLIKKAA TÄSTÄ››

AIKUINEN JA LAPSI (3v. +)

Taapero Taekwondo ja Taapero BJJ (Aikuinen ja lapsi 3-6v.) • Perhe Taekwondo ja  Perhe BJJ (Aikuinen ja lapsi 7v. +)

KLIKKAA TÄSTÄ››

≈ 17+ VUOTIAAT

Lajeina mm. Taekwondo, BJJ, Kuntonyrkkeily, Kuntopotkunyrkkeily, kahvakuula, Thainyrkkeily...

KLIKKAA TÄSTÄ››

Lisää tietoa lajeista ja ikäryhmistä

BJJ (Brasilian Jiu-Jitsu)

Brasilian jiu-jitsu (BJJ) on kamppailu- ja itsepuolustuslaji, joka ammentaa piirteensä japanilaisista perinteisistä lajeista kuten jujutsusta ja judosta. Brasilian jiu-jitsu on etupäässä maassa käytävää kamppailua. BJJ:ssä yritetään viedä vastustaja mahdollisimman nopeasti maahan ja tämän jälkeen saada ottelu päätökseen kuristuksella tai erilaisilla lukoilla.

 

Taekwondo

Taekwondo on itsepuolustukseen ja kamppailuun keskittyvä taekwondon harjoitusohjelma, joka rakentuu selkeille vyötekniikoille, monipuoliselle tuntiohjelmalle ja tehokkaille harjoitusmenetelmille. Innostuneet opettajamme huomioivat jokaisen oppilaan henkilökohtaisesti.

 

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on nyrkkeily tunti ilman sparria ja kontaktiharjoittelua. Jos haluat hyvään kuntoon ja pitää hauskaa nyrkkeilytekniikoiden parissa ilman pelkoa, että saat nyrkkeilyhanskan nenään, niin tämä tunti on sinulle.

 

Potkunyrkkeily (Kickboxing)

Kickboxing (aiemmin full contact karate) syntyi kun karatekat ja nyrkkeilijät näkivät tarpeelliseksi kehittää uuden lajin, joka sisältää sekä karaten ja nyrkkeilyn tyypillisiä piirteitä, kuten lyöntejä, potkuja, torjuntoja jne.

Kickboxing sopii kaikille kamppailua janoaville. Harjoitukset sisältävät kaikkien korkeuksien yleisimmät potkut, nyrkkeilylyönnit ja pystyssä tapahtuvan lähipainin. Ensisijainen tavoite on kehittää oppilaiden pystyottelutaitoja.

 

Kunto-Potkunyrkkeily

Kunto-Potkunyrkkeily on Kickboxing tunti ilman sparria ja kontaktiharjoittelua. Jos haluat hyvään kuntoon ja pitää hauskaa potkujen ja lyöntien parissa ilman pelkoa, että saat nyrkkeilyhanskan nenään, niin tämä tunti on sinulle.

 

Sin Moo Hapkido

Sin moo hapkido on korealaista alkuperää oleva perinteinen itsepuolustuslaji, joka syntyi 1950-luvulla. Laji tunnetaan laajuudestaan sekä monipuolisuudestaan ja siihen kuuluu runsas määrä potkuja, irrottautumistekniikoita, kaatoja, heittoja ja iskuja. Sin moo hapkidossa oppii lisäksi myös väistöjä, torjuntoja sekä kaatumis-, hengitys- ja meditaatiotekniikkaa. Myös asetekniikat kuten keppi, miekka ja veitsi sekä hermopisteoppi tulevat kuvioon ylemmillä vyöasteilla.

Taapero Taekwondo

Tunneilla aikuinen ja lapsi (3 - 6v.) harjoittelevat yhdessä. Tämä on loistava tapa saada yhteistä laatuaikaa.

Leikinomainen harjoittelu yhdistyy itämaisten kamppailulajien vanhoihin perinteisiin, joiden tärkeimpiä arvoja ovat toisen ihmisen huomioiminen ja kunnioittaminen.

Taapero Taekwondossa harjoittelun pääpaino on lasten perusliikuntataitojen oppimisessa. Taekwondon tekniikoita - potkuja, lyöntejä, torjuntoja ja liikesarjoja - harjoitellaan myös paljon pelien ja leikkien kautta.

 

Taapero Jiu-jitsu

Tunneilla aikuinen ja lapsi (3 - 6v.) harjoittelevat yhdessä. Tämä on loistava tapa saada yhteistä laatuaikaa.

Brasilian jiu-jitsun lempeä sovellus leikinomaisessa hengessä.

Taapero Jiu-Jitsussa harjoitellaan tuttuja tekniikoita BJJ:sta, maahanvientejä, sidontoja, lukkoja ja tietysti painia. Tekniikoita tehdään leikin varjolla, jotta pienissä "taistelijoissa" mielenkiinto säilyy tekemisessä.

Kuten Taapero Taekwondossa, myös Taapero Jiu-Jitsussa korostuu yhdessä tekeminen. Leikinomainen harjoittelu yhdistyy itämaisten kamppailulajien vanhoihin perinteisiin, joiden tärkeimpiä arvoja ovat toisen ihmisen huomioiminen ja kunnioittaminen.

 

Perhe Taekwondo

-tunnilla lapset (yli 7 v.) ja aikuiset harjoittelevat yhdessä. Tunneilla on hauskaa sekä koetaan runsain mitoin yhdessäharjoittelun ja oppimisen iloa. Perhe Taekwondolla Hipko tarjoaa perheille mahdollisuuden erilaiseen yhdessäoloon.

Lapsi-aikuinen -pari oppii perinteisten taekwondolle ominaisten lyöntien, torjuntojen, potkujen ja liikesarjojen lisäksi toimivia itsepuolustustekniikoita maassa ja pystyssä, sekä monenlaista kamppailua kuten taekwondo-ottelua.

Potkuja ja liikeyhdistelmiä harjoitellaan joko ilmaan tai pehmustettuihin potkutyynyihin eli pistareihin. Taitojen ja hallinnan kasvaessa niitä tehdään pariharjoitteluna turvallisesti suojien kanssa. Parin kanssa harjoitellaan lasten ja nuorten harjoitteluun sopivia hallintaotteita, kaatoja, heittoja ja irtautumisia.

Erilaiset lämmittelyt, pelailut, leikit ja kisailut parantavat monipuolisesti kuntoa ja tärkeitä liikunnallisia ominaisuuksia, kutenliikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa, kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Taapero Taekwondon treeneihin kuuluuvat myös tehokkaat venyttely- ja lihaskunto-osuudet. Harjoitukset alkavat ja päättyvät lyhyellä rauhoittumisella.

 

Perhe Jiu-Jitsu (BJJ)

Aivan kuten yllä... Myös perhe Jiujitsu -tunnilla lapset (yli 7 v.) ja aikuiset harjoittelevat yhdessä. Tunneilla on hauskaa sekä koetaan runsain mitoin yhdessäharjoittelun ja oppimisen iloa. Perhe Jiujitsulla Hipko tarjoaa perheille mahdollisuuden erilaiseen yhdessäoloon.

Lapsi-aikuinen -pari oppii  Jiujitsulle ominaisia toimivia itsepuolustustekniikoita maassa ja pystyssä. Parin kanssa harjoitellaan lasten ja nuorten harjoitteluun sopivia hallintaotteita, kaatoja, heittoja ja irtautumisia.

Erilaiset lämmittelyt, pelailut, leikit ja kisailut parantavat monipuolisesti kuntoa ja tärkeitä liikunnallisia ominaisuuksia, kutenliikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa, kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Perhe Jiujitsu treeneihin kuuluuvat myös tehokkaat venyttely- ja lihaskunto-osuudet. Harjoitukset alkavat ja päättyvät lyhyellä rauhoittumisella.

Lapset oppivat Hipkon harjoituksissa monipuolisia taitoja. Leikinomainen harjoittelu yhdistyy itämaisten kamppailulajien vanhoihin perinteisiin, joiden tärkeimpiä arvoja ovat toisen ihmisen huomioiminen ja kunnioittaminen.

Hipkon ammattitaitoinen henkilökunta on halunnut olla edistyksellinen pienten lasten ja perheiden opetuksessa ja heille on kehitetty omia innostavia ja mielenkiintoisia tuntikokonaisuuksia kuten Tiikeri Jiu-Jitsu ja Tiikeri Taekwondo.

Haluamme viedä eteenpäin kamppailulajien hyviä arvoja sekä liikunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä taitoja.

 
Tiikeri-Taekwondo

Tiikeri Taekwondo

Tiikeri Taekwondossa (5-6 v.) harjoittelun pääpaino on lasten perusliikuntataitojen oppimisessa. Tällä tunnilla lapsi harjoittelee ensimmäistä kertaa ilman aikuista, opettajan ja muun ryhmän mukana. Taekwondon tekniikoita - potkuja, lyöntejä, torjuntoja ja liikesarjoja - harjoitellaan myös paljon pelien ja leikkien kautta.

 

Tiikeri Jiu-jitsu

Brasilian jiu-jitsun lempeä sovellus lapsille (5-8 v.) leikinomaisessa hengessä. Tällä tunnilla lapsi harjoittelee ensimmäistä kertaa ilman aikuista, opettajan ja muun ryhmän mukana. Tiikeri Jiu-Jitsussa harjoitellaan tuttuja tekniikoita BJJ:sta, maahanvientejä, sidontoja, lukkoja ja tietysti painia. Tekniikoita tehdään leikin varjolla, jotta pienissä "taistelijoissa" mielenkiinto säilyy tekemisessä.

 

Lasten Taekwondo 7–10 v.

Hipkon filosofia on, että harjoittelemisen on oltava mielenkiintoista, innostavaa ja motivoivaa. Tämä korostuu eteinkin lasten ja nuorten kamppailulajien harjoittelussa.

Lasten ja nuorten henkiselle ja fyysiselle kehittymiselle on jokainen hetki merkityksellinen. Siksi Hipkossa lapset ja nuoret oppivat itsepuolustusta ja kamppailua tarkoituksenmukaisella harjoittelulla ja hyvällä fiiliksellä.

Haluamme, että Hipkossa harjoitteleva lapsi ja nuori on kuin “samurai” – hallitsee oman mielensä ja toimii tärkeiden arvojen mukaisesti; huomioi ja kunnioittaa muita ihmisiä. Kun liityt Hipko-perheeseen, hipkolaisena saat vain parasta opetusta – suunnitelmallista, motivoivaa ja korkeatasoista.

Lasten taekwondo

Fyysistä, taidollista ja henkistä oppimista. Potkut, lyönni, torjunnat, liikesarjat ja itsepuolustustekniikat ovat suuressa roolissa Hipkon Taekwondossa.

 

Nuorten henkiselle ja fyysiselle kehittymiselle on jokainen hetki merkityksellinen. Siksi Hipkossa nuoret oppivat itsepuolustusta ja kamppailua tarkoituksenmukaisella harjoittelulla ja hyvällä fiiliksellä.

Haluamme, että Hipkossa harjoitteleva lapsi ja nuori on kuin “samurai” – hallitsee oman mielensä ja toimii tärkeiden arvojen mukaisesti; huomioi ja kunnioittaa muita ihmisiä. Kun liityt Hipko-perheeseen, hipkolaisena saat vain parasta opetusta – suunnitelmallista, motivoivaa ja korkeatasoista.

 

 Nuorten taekwondo

Nuorten Taekwondo 11–14 v.

Hipkon kehittämä opetusohjelma, selkeät vyötekniikat ja monipuolinen tuntiohjelma. Potkut, lyönni, torjunnat, liikesarjat ja itsepuolustustekniikat ovat suuressa roolissa Hipkon Taekwondossa.

 

 

Junnu BJJ

Junnu BJJ 9–14 v.

Kamppailu- ja itsepuolustuslaji, jossa vaikutteita perinteisistä japanilaisista lajeista kuten ju-jutsusta ja judosta.

 

 Junnu MMA

Junnu MMA 9–17 v.

Kamppailu-urheilulaji, jossa yhdistyvät monen perinteisen lajin osa-alueet mattopainista pystyotteluun.

 

Missä Hipkon salit sijaitsevat?

Klikkaa salia ja katso tarkemmin

Tinasepäntie 36, Helsinki
(Käpylän juna-aseman lähellä)

Miten perille?
Metsälän salille pääsee Helsingin keskustasta parhaiten bussilla ja junalla. I-junalla pääsee Käpylän asemalle, josta on 4-8 min kävelymatka salille. Junamatka Helsingin keskustasta kestää alle 10 minuuttia. HSL:n bussilinjoista esimerkiksi numerot 56, 62, 64, 66A, 70V, 72, 611, 612, 613 ja 650 ajavat salin läheisyyteen. Bussimatka keskustasta kestää vain n. 15 minuuttia. Bussipysäkiltä on 2-5 minuutin kävelymatka salille.

Parkkitilaa löytyy runsaasti salin omalta pihalta tai kadun varrelta.

Kontulantie 12

300 m Kontulan Metroasemalta (Libriksen talo, Heseä ja plantageniä vastapäätä)

Merirastilankuja 2, 00980 HELSINKI (Merirastilan ostoskeskus)

Vuosaaren salille pääset helposti metrolla. Rastilan asemalta on vain parin minuutin kävelymatka salille. Ostarin parkkipaikoilla on reilusti parkkitilaa.

 

Salin osoite on Kalkkipellontie 6, 02650 Leppävaara, Espoo.

Auton voi jättää salin pihaan. Paikalle pääsee kätevasti myös julkisilla.

Luomannotko 4, 02200 Espoo

Niittykummun metroasemalta on salille matkaa noin kilometri, ja bussilla (mm. 118) pääsee melkein perille. Sali sijaitsee aivan Kehä II:n kupeessa, ja oman auton saa pihalle parkkiin.

100% ilmaisella alkeiskurssilla: 

Osallistut kolmen viikon ajan kurssille muiden vasta aloittaneiden kanssa

✅ Näet millainen laji on kyseessä

✅ Koet millaista harjoittelu on Hipkossa

✅ Tutustut lajin opettajaan 

✅ Tutustut muihin Hipkolaisiin 

 Ei varuste investointeja - Tässä ei ole mitään koiraa haudattuna - Emmekä edes pitkästytä sinua millään myyntipuheilla - He jotka innostuvat, kyllä jatkavat!

Kenelle Tämä On?

   Olet kiinnostunut kamppailulajeista tai kuntoilusta kamppailusali ympäristössä

  Osallistujalla ei ole tällä hetkellä AKTIIVISTA Hipkon jäsenyyttä

  Hyville tyypeille, jotka osallistuvat tunneille ja ottavat treenaamisen tosissaan (ei kuitenkaan vakavasti)!

 

Kenelle Tämä Ei Ole?

Ei renkaanpotkijoille! Älä varaa, jos et tule paikalle. Tai meinasit tulla paikalle vain kerran.

X Ei TarjousHaukoille! Ole aidosti kiinnostunut kuntoilusta tai kamppailulajeista, äläkä vain juokse hyvän tarjouksen perässä.

X Emme halua Hipko Perheeseen "tappelijoita"! Hyvät käytöstavat ja kunniotus treenikaveria, salia ja opettajaa kohtaa ovat minimi mitä vaadimme omaksumaan. Muussa tapauksessa kehotamme etsimään toisen treenipaikan.

Kiinnostuitko? Klikkaa alta ja valitse sinulle sopiva ilmainen kurssi

HIPKO ON TUTTU MM. NÄISTÄ MEDIOISTA

Myös tutut kasvot luottavat Hipkon palveluihin

Mikä Hipko?

Timo Räkköläinen

On Hipkon perustaja, pääopettaja ja toimitusjohtaja

 • 6 dan musta vyö (ITA Taekwondo)
 • 5 dan musta vyö (Kukkiwon TKD)
 • 4 dan musta vyö (Sinmoo Hapkido)
 • 2 dan musta vyö (Combat Hapkido)
 • 2 asteen musta vyö (Brasilian Jiu-Jitsu)
 • Master Instructor sertifiointi (ITA)
 •  IKSA Kettlebell Fitness Instructor Course (level 2)
 • Performance Trainer (Väinö Lestelä)
 • Personal Trainer (Trainer4You)
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
 • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)...
Hipko on jo yli 20 vuoden ajan tarjonnut laadukasta itsepuolustus-, kamppailu ja kuntoiluopetusta kaiken ikäisille. Me huolehdimme, että pääset treenaamaan kunniottavassa, rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä.
Pääset treenaamaan Hipkon viidellä omalla salilla, jotka sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa.
Olemme Suomen suurin kamppailu- ja itsepuolustuskoulu (Hipkossa harjoittelee yli 1500 oppilasta).

Kiinnostuitko? Klikkaa alta ja valitse sinulle sopiva kurssi

Jäikö sinulla vielä kysyttävää? Vastaamme mielellämme

Soita: 050 590 3905 (ma-pe 12.30-15.30) • Sähköposti: [email protected]

Tiikereiden, Lasten ja Nuorten Harjoittelu (5 - 17v.)

Valitse vielä tarkempi ikäryhmä
TIIKERIT 5-8v. ›› LAPSET 7-10v. ›› NUORET 9-17v. ››

Aikuinen Ja Lapsi Harjoittelevat Yhdessä

Valitse vielä tarkempi ikäryhmä
TAAPEROT: Aikuinen ja lapsi (3-6v.) harjoittelevat yhdessä ›› PERHEET: Aikuinen ja lapsi (7v. +) harjoittelevat yhdessä ››

Aikuisten kurssit

Valittavana kamppailu ja kuntoilu
Aikuiset (17v. +) ››
Close

75% Jo Valmista

Täytä vielä alle tietosi ja olet valmis.

Tietosi Ovat 100% Turvassa!